Bedrijf

Over ons

SITECH: Your construction technology provider

SITECH is het vooraanstaande distributienetwerk voor het meest betrouwbare, solide en complete portfolio van bouwtechniek systemen die verkrijgbaar zijn voor aannemers van grote (wegen) bouwprojecten. De ervarenprofessionals van uw SITECH dealer zullen u graag adviseren over de juiste techniek voor uw werk en klantenservice ter plaatse, persoonlijke training en technische ondersteuning verzorgen. Als de bouwtechnologie nieuw voor u is, helpt SITECH u snel op weg en blijft gedurende elke stap van de implementatie beschikbaar voor hulp. Met de techniek van Trimble en de ondersteuning van SITECH bevindt u zich in een sterkere en meer concurrerende positie. U zult nieuwe niveaus van productiviteit ervaren en meer winst maken, project na project.

Trimble dealer netwerk

Machine Control Systems B.V. is in 2011 onderdeel gaan uitmaken van het wereldwijde SITECH netwerk. SITECH Nederland levert naast de Trimble producten ook andere producten, zoals Spectra lasers en Loadrite weegsystemen.

Service

Een aanzienlijk deel van de service en support die SITECH u biedt, vindt plaats op het kantoor in Asten, en wordt uitgevoerd door de Service Binnendienst. Er is een brede kennis aanwezig om de diversiteit aan vragen op te lossen. Om de kennis van de Service Binnendienst en de Support afdeling op peil te houden is er voortdurende aandacht voor interne training. Ook Trimble heeft training hoog in het vaandel staan en verzorgt gedurende het jaar een uitgebreid trainingsprogramma waardoor de SITECH medewerkers volledig gecertificeerd zijn en op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op technologisch en innovatief gebied.
Daarnaast geeft SITECH ook zelf trainingen en consultancy zowel in Asten als op locatie.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als onderdeel van het maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft SITECH het reduceren van CO2 als doelstelling opgenomen in haar bedrijfsvoering. De producten van SITECH leveren een actieve bijdrage aan het terugdringen van CO2 bij haar klanten. Daarnaast is SITECH volledig transparant over haar gegevens en werkt graag actief mee aan keteninitiatieven.

Accepteer statistieken, marketing cookies om deze video te bekijken.

Accepteer statistieken, marketing cookies om deze video te bekijken.

Voor meer informatie bel +31 (0) 4 93 - 68 10 00 of