Training

Consultancy

Wanneer u uw gekochte Trimble producten in wilt gaan zetten is het belangrijk dit zo rendabel mogelijk te doen. Alleen kennis van de functies is daarbij vaak niet genoeg. Het gaat er ook om hoe je het totale proces van voorbereiding tot oplevering van een werk kwalitatief en efficiënt kunt uitvoeren. Dit kan voor ieder bedrijf anders zijn en vandaar dat dit vaak maatwerk is. Het is afhankelijk van de fase / sector waarin gewerkt wordt en welke software en machinebesturingssystemen er gebruikt worden.

De snelste en efficiëntste manier om de mogelijkheden van Trimble  producten te gebruiken binnen uw bedrijfsproces is training op basis van project consultancy. Bij deze manier van training wordt er rekening gehouden met de producten van Trimble die beschikbaar zijn binnen uw bedrijf en samen met de consultant richten we een project in afgestemd op uw bedrijfsworkflow. Voordelen hiervan zijn dat de training wordt samengevoegd met de productie op deze manier ziet u gelijk resultaat.

SITECH biedt consultancy aan voor:

  • Trimble Business Centre
  • Trimble WorksManager
  • Trimble Earthworks
  • Trimble Siteworks.

SITECH beschikt over specialisten die ruime ervaring en kennis hebben in de praktijk. Door deze ruime ervaring kunnen onze specialisten samen met u de meest efficiënte workflow opzetten.

De prijs voor consultancy is op aanvraag.

Voor meer informatie of inplannen van een specialist kunt u contact opnemen met SITECH

NL Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Voor meer informatie bel +31 (0) 4 93 - 68 10 00 of