Start SITECH Experience

Dit is SITECH

SITECH is het vooraanstaande distributienetwerk voor het meest betrouwbare, solide en complete portfolio van bouwtechniek systemen die verkrijgbaar zijn voor aannemers van grote (wegen) bouwprojecten. De ervaren bouwprofessionals van uw SITECH dealer zullen u graag adviseren over de juiste techniek voor uw werk en klantenservice ter plaatse, persoonlijke training en technische ondersteuning verzorgen. Als de bouwtechnologie nieuw voor u is, helpt SITECH u snel op weg en blijft gedurende elke stap van de implementatie beschikbaar voor hulp. Met de techniek van Trimble en de ondersteuning van SITECH bevindt u zich in een sterkere en meer concurrerende positie. U zult nieuwe niveaus van productiviteit ervaren en meer winst maken, project na project.

Lees meer...

Verbind de bouwplaats met uw kantoor: Trimble Site Positioning Systemen

Trimble Site Positioning Systemen (SPS) zijn ontwikkeld voor de specifieke behoeften van aannemers van grote (wegen) bouwprojecten. Ze vereenvoudigen het werk op de bouwlocatie, verhogen de efficiëntie in het veld en voorkomen oponthoud in elke fase van het project. De Trimble Siteworks maakt een ‘real time’ datastroom in twee richtingen mogelijk tussen het kantoor en het veld. Veldploegen en opzichters hoeven niet telkens op en neer naar kantoor voor de laatste ontwerpen en werkorders, of om meetresultaten uit het veld in te leveren. Het gestroomlijnde proces voorkomt tijdverlies en verhoogt de productiviteit.

Lees meer...

Werk effectiever en efficienter met TRIMBLE Machinebesturing oplossingen

Trimble machinebesturing systemen bevatten de modernste nivelleertechnieken. Met behulp van ontwerp oppervlakken, niveaus en alignementen in de cabine kan de bestuurder nauwkeuriger nivelleren, materiaalgebruik verminderen en veel productiever werken. De draadloze data overdracht creëert een “live” verbinding tussen de machine en het kantoor. Geactualiseerde ontwerp informatie wordt naar de cabine gestuurd, wat minder rijtijd kost en fouten ten gevolge van onjuiste of verouderde modellen voorkomt. Bovendien kunnen managers revisie data en wals data van de machines opvragen, om de productievolumes en het uitgevoerde walswerk te controleren. Trimble biedt u Earthworks, die eenvoudig te gebruiken, volledig te upgraden en flexibel genoeg is voor uiteenlopende toepassingen en eisen van de bouwlocatie. Er is gewoon geen betere oplossing om de oplevertijden en budgetten van vandaag aan te kunnen.

Lees meer...

Haal het beste uit uw oplossingen door de SITECH Academy

Om optimaal te profiteren van alle voordelen die machinebesturing, maatvoering en software bieden, is het belangrijk om goed opgeleide medewerkers te hebben. Daarom hebben we de SITECH Academy opgericht: een trainingsinstituut geleid door professionele trainers, die door Trimble gecertificeerd zijn.

De SITECH Academy heeft een uitgebreid aanbod aan cursussen, variërend van machinebesturing tot meten, data prep en software zoals Worksmanager & Business Center. De doelgroep voor deze cursussen varieert van machinisten tot landmeters en werkvoorbereiders.

Naast de uitgebreide agenda die u kunt vinden op deze website, bieden wij ook op maat gemaakte bedrijfstrainingen en Consultancy aan die zich concentreren op specifieke onderwerpen of thema’s.

Lees meer...

Neem gelijk contact met ons op!

SITECH Nederland B.V.

Heesakkerweg 11
5721 KM Asten

Tel. +31 (0) 4 93 – 68 10 00
Fax. +31 (0) 4 93 – 68 10 01
E-mail. info@sitech-nederland.com

Contactpagina
Voor meer informatie bel +31 (0) 4 93 - 68 10 00 of