Bedrijf

Retourneren

Retourneren

Bij SITECH kunt u een producten binnen 30 dagen retourneren / ruilen, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en (indien mogelijk) in originele verpakking geruild worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

SITECH vergoedt alle betalingen van de klant, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 30 dagen volgend op de dag waarop u de herroeping meldt. Tenzij SITECH aanbiedt het product zelf af te halen, wachten wij met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot u aantoont dat u het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De terugbetaling is kosteloos voor de klant.

Uitzonderingen

De volgende producten zijn uitgesloten van retournering:

  • Producten met gebruikssporen, beschadigd of incompleet zijn (eventueel hebben wij hier een coulance regeling voor);
  • Software en/of hieraan gerelateerde producten zoals licenties, abonnementen en/of verlengde software garanties.

Retourprocedure

Om uw product aan te melden voor retournering dient u ons een email te sturen of telefonisch contact te hebben voor een ‘Retour/Garantie aanvraag’. Hier dient u precies te omschrijven wat de reden voor retour is.
Zodra de aanvraag is afgerond zal de retour afdeling van SITECH binnen één werkdag contact met u opnemen of u instructies toezenden om het product in te sturen.

U bent zelf altijd verantwoordelijk voor schade en/of vermissing tijdens het transport. Wij adviseren derhalve dat u voor een transportverzekering zorgt indien u het pakket aan ons retourneert. Tevens zijn alle retourkosten voor uw rekening. Ongefrankeerde zendingen, zendingen onder rembours, zendingen zonder ingevuld Retour- en garantieformulier worden niet in behandeling genomen.

Producten onder garantie

Hierbij geldt dat het defecte product volgens de retourprocedure dient te worden verzonden naar SITECH. U krijgt, indien het defecte product onder de garantie valt, een vervangend product retour gezonden of  het product wordt onder garantie gerepareerd. Indien u al een vervangend product heeft ontvangen wordt deze gecrediteerd nadat het retour van het product onder garantie is gecontroleerd en beoordeeld door SITECH.

Wij verzoeken u het pakket voldoende te frankeren. Pakketten die niet of onvoldoende gefrankeerd zijn worden niet geaccepteerd en gaan via de koerier retour afzender. Het risico van verzending is geheel voor rekening van de afzender.

Een goede uitgebreide klachtomschrijving bij het aanmelden van uw retour / garantie voorkomt onnodige vertraging bij de afhandeling.

NB: Denkt u er alstublieft aan om het product, indien mogelijk, in de originele verpakking te retourneren. Verpakt u de producten goed om transportschade te voorkomen.

Download hier het Retourformulier

Voor meer informatie bel +31 (0) 4 93 - 68 10 00 of