SITECH op de TKD

Volgende week vindt weer de TKD plaats, van 22-24 mei in Almere. Op kavel 102 vindt u de stand van SITECH, waar wij de nieuwste technologieën graag aan u demonstreren!

Zo is de 3D Leveler van B. Schepens op onze stand in actie te zien. De leveler wordt aangestuurd d.m.v. Trimble Totalstation techniek: werken op MM niveau in 3D. Ook laten we u graag een aantal van de nieuwste modellen levellers en dozerbladen zien: innovatieve ontwerpen die ontwikkeld zijn voor zeer uiteenlopende toepassingen.

Daarnaast demonstreren wij uiteraard ons nieuwste 3D machinebesturingssysteem op een kraan en laten we u de 2D technologie zien met GPS. Deze laatste technologie is met name interessant voor de aannemers die werken op kleinere projecten. Het is brug tussen de huidige 2D- en volledige 3D-systemen voor graafmachines. Op de TKD laten we u graag zien hoe eenvoudig de machinist het ontwerp zelf kan invoeren in de control box. Data vanaf kantoor is niet vereist.

Ook laten we graag onze nieuwe lijn weegsystemen van LOADRITE zien. Naast de L2180 op een wiellader, kunt u ook de andere systemen uitproberen op een simulator.

Graag nemen we u alvast mee naar de toekomst waarin data een steeds belangrijkere rol gaat spelen. We laten u alle mogelijkheden van VisionLink zien en u kunt live meekijken op de schermen om alle mogelijkheden te ontdekken.

Uiteraard zal er ook een uitgebreid assortiment van lasers en van de nieuwste SPS-producten aanwezig zijn op onze stand. Van het nieuwste Total Station, tot een Basis, en natuurlijk ook de SPS Essential Kit, de 3D GPS controle set voor al uw uitvoerders!

Naast onze eigen stand kunt u onze technologie ook vinden op de stands van Staad, Pon Equipment, Verhoeven, Hitachi, Case en Verachtert.

Wij kijken er naar uit u volgende week te ontmoeten!

Geef een antwoord

Voor meer informatie bel +31 (0) 4 93 - 68 10 00 of