Machines

Machinebesturing

Wat gebeurt er als je kantoor, mensen en machines aan elkaar koppelt? De productiviteit stijgt. Nabewerkingen zijn niet meer nodig. De cashflow verbetert.

Flexibel uit te breiden

De Trimble machinebesturingsystemen zijn flexibel, probleemloos uit te breiden en kunnen op machines van elk merk worden geïnstalleerd.

Uitrusting voor uw volledige machinepark

Of u nu graafmachines, bulldozers of scrapers voor groot grondverzet, motorgraders voor fijn egaliseerwerk of verdichtingsmachines gebruikt, de Trimble Earthworks is de oplossing voor u. Onze flexibele en eenvoudig uit te breiden GCS-serie kan op uiteenlopende machines worden gemonteerd – bulldozers, verdichtingsmachines, motorgraders, scrapers, graafmachines en meer. U kunt een platform voor uw volledige vloot gebruiken, terwijl u tegelijkertijd de beste optie voor elke machine en toepassing kan kiezen.

Trimble biedt de meest complete serie Grade Control Systems. Deze robuuste systemen, met laser, ultrasone tracers of in 3D, zijn eenvoudig te gebruiken en uit te breiden. Ze beschikken over de nodige flexibiliteit voor alle denkbare toepassingen en bouwterreinen. Er is eenvoudigweg geen betere oplossing voor de krappe planningen en budgetten van tegenwoordig. Met de nieuwe generatie egaliseersystemen van Trimble, het bedrijf dat precisie-egaliseren heeft uitgevonden, bent u de concurrentie een stap voor en worden uw projecten optimaal gestroomlijnd.

Voor meer informatie bel +31 (0) 4 93 - 68 10 00 of