Volvo CE tekent machinebesturing integratie-overeenkomst met Trimble

Trimble en Volvo CE maakten onlangs een integratie-overeenkomst bekend die gericht is op de ontwikkeling van een Trimble 3D machinebesturing oplossing die naadloos wordt geïntegreerd met de Volvo Dig Assist 2D machinebesturing op Volvo graafmachines.

Deze bekendmaking werd gedaan op de bauma 2016, ’s wereld grootste vakbeurs voor bouwmachines, bouwmaterialenmachines, mijnbouwmachines, bouwvoertuigen en -uitrusting.

“De oplossing die wij ontwikkelen betekent voor onze klanten een combinatie van wereldklasse van uitstekende Volvo machinetechniek en Trimble Connected Site technologieën die met geometrische locatiedata werken,” vertelt Niels Haverkorn, vice-president Business Platform Solutions.

“Wij zijn zeer verheugd over de samenwerking met Volvo aan een machinebesturing oplossing die het beste van wat beide concerns te bieden hebben integreert,” aldus Bryn Fosburgh, vice-president bij Trimble. “Aannemers zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om hun concurrentiepositie, efficiëntie en productiviteit te verbeteren. Een nauwe integratie van Trimble oplossingen met Volvo biedt klanten van onze ondernemingen de mogelijkheid bouwtechnologie gemakkelijker in hun bedrijfsactiviteiten toe te passen.”

volvo

Geef een antwoord

Voor meer informatie bel +31 (0) 4 93 - 68 10 00 of