Van Egmond Potgrond zeer tevreden met Loadrite Weegsysteem!

Van Egmond Potgrond B.V. is al sinds jaar en dag een betrouwbaar adres voor de levering van vele soorten potgrond en aanverwante producten. Met als motto; Potgrond is maatwerk.

Van Egmond 2

Machinist Jan, werkt inmiddels al weer enkele weken met een LOADRITE L2150 weegsysteem op zijn Liebherr wiellader en zou niet anders meer willen. “ik zie exact wat ik aan grondstof aan het laden ben, in het verleden ging dit op gevoel en hebben we regelmatig te veel aan grondstoffen geladen om zeker voldoende te hebben. Dit systeem verdient zichzelf terug op termijn”.

Op de wiellader van Jan was hiervoor nog geen weegsysteem geïnstalleerd en moest Jan via zijn “bakkie” een college machinist vragen, een bepaalde grondstof te laden. “Dit is nu verleden tijd en ik ben nu niet meer afhankelijk van mijn collega’s in dit geval, dit scheelt veel tijd, welke ik aan andere werkzaamheden kan besteden”.

Tevens gebruikt Jan het LOADRITE weegsysteem om vrachtwagens te beladen met compost en diverse grondstoffen,  hierbij is een exacte belading noodzakelijk om overbelading te voorkomen.

“Het systeem is eenvoudig in gebruik, iedereen kan ermee werken, ik heb eigenlijk maar 3 knoppen nodig”.  Het weegsysteem is momenteel nog niet uitgevoerd met een printer of een modem voor de dataoverdracht, maar dit is naar wens in de toekomst uit te voeren eventueel i.c.m. het Material Managent System van LOADRITE. Om controle te houden over de productstromen en het materieel.

Andre de Jong, van Egmond Potgrond; “ik heb Jan niet meer gehoord, dus geen nieuws is goed nieuws”.

Geef een antwoord

Voor meer informatie bel +31 (0) 4 93 - 68 10 00 of