Nieuwe versie VisionLink

Nieuwe versie VisionLink van Trimble opnieuw ontworpen voor snellere toegang tot uw machinepark, bedrijfsmiddelen en productiviteit data op mobiele apparaten.

Trimble introduceerde onlangs de nieuwe versie van zijn VisionLink oplossing voor het beheren van uw machinepark, bedrijfsmiddelen en productiviteit. De nieuwe versie biedt sneller toegang tot meer gerichte informatie met behulp van specifieke apps vanaf elk apparaat met een Internet-verbinding, zoals een tablet of smartphone.

Deze bekendmaking werd gedaan op de bauma 2016, ’s wereld grootste vakbeurs voor bouwmachines, bouwmaterialenmachines, mijnbouwmachines, bouwvoertuigen en -uitrusting.

Ontworpen voor mobiele apparaten

Met de nieuwe versie van VisionLink is deze oplossing geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. De functionaliteit is altijd identiek, ongeacht of de gebruiker de informatie bekijkt op een laptop of een smartphone, met overzichtelijke en makkelijk afleesbare schermen en grote knoppen.

Aangepaste, taakgerichte apps

De web-based VisionLink oplossing is opnieuw ontworpen voor kleinere, op specifieke taken gerichte apps, zodat gebruikers sneller toegang krijgen tot de specifieke informatie die zij nodig hebben. Aannemers kunnen de software nu ook voor hun unieke behoeften configureren, dankzij verschillende aan te passen dashboard widgets. Bovendien kunnen zij instellen welke rapporten automatisch worden gegenereerd en wat de inhoud daarvan moet zijn. Nieuwe taakgerichte apps zijn o.a. VisionLink Unified Fleet en VisionLink Landfill.

De VisionLink Landfill app is ontwikkeld om exploitanten van stortplaatsen te helpen bij het beheren van afvalstromen. Met deze nieuwe app worden stort- en verdichtingsprocessen op afvalverdichters bijgehouden m.b.v. een Trimble® CCS900 Compaction Control System. De app berekent gestorte afvalvolumes en de verdichting daarvan.

Integratie van data van andere fabrikanten

Partners en andere bedrijven kunnen de VisionLink apps uitbreiden voor hun specifieke behoeften met behulp van het VisionLink Services Platform. Ontwikkelaars van andere ondernemingen kunnen met behulp van VisionLink data unieke oplossingen ontwikkelen waarmee de standaard functies van VisionLink worden uitgebreid.

Overstappen is eenvoudig

Om de overstap van de bestaande versie naar de nieuwe generatie te vergemakkelijken, biedt de VisionLink Legacy app aannemers de mogelijkheid de oorspronkelijke interface te gebruiken. Klanten blijven dezelfde URL gebruiken, waarmee ze naar een website gaan met informatie over de nieuwe VisionLink apps. Vanuit dit scherm kunnen bestaande gebruikers inloggen en vervolgens VisionLink Legacy of een van de andere nieuwe apps selecteren, zoals VisionLink Unified Fleet of VisionLink Landfill.

Verkrijgbaarheid

De nieuwe versie van VisionLink is nu verkrijgbaar bij  SITECH Nederland.

visionlink

Leave a Reply

Voor meer informatie bel +31 (0) 4 93 - 68 10 00 of