Geslaagde Clinic

Dinsdag 28 april aan het einde van de middag, hebben wij onze 2e Clinic van dit jaar georganiseerd, de Clinic vond plaats op de PON Academy te Leusden.

Tussen 15:00 – 16:00 zijn de deelnemers ontvangen met koffie, fris, soep en een broodje, na deze ontvangst zijn we gestart met een rondleiding over het terrein van de PON Campus, waar o.a. de losplaats en het magazijn aan bod kwamen

Bij terugkomst op de Academy zijn we van start gegaan met de presentatie en demonstratie van onze Trimble 3D en 3D Light machinebesturing. Vervolgens zijn we dieper ingegaan op het meten en uitzetten met de Trimble Essentials Kit Roverset om af te sluiten met een presentatie en uitleg van Trimble Connected Community.

Tijdens deze presentaties gebruiken we een simulator, zodat men ook direct mee kan kijken en om een goed beeld te geven van de mogelijkheden van onze producten/ diensten.

Via deze weg willen wij dan ook graag onze deelnemers bedanken voor de aanwezigheid en de interesse in SITECH en onze producten!

Mocht u er niet bij geweest zijn, dan verwelkomen wij u graag op één van onze komende Clinic’s, schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de juiste hoogte!

Geef een antwoord

Voor meer informatie bel +31 (0) 4 93 - 68 10 00 of