Nieuw! Trimble Custom Response Team

SITECH Nederland B.V. en Trimble streven er continu naar om de meest innovatieve en vooruitstrevende partner te zijn op het gebied van machinebesturing, SPS survey apparatuur en bijbehorende software oplossingen. Om klanten nog beter te ontzorgen en van de juiste oplossingen op het gebied van machinebesturing te bieden beschikt Trimble nu over een Custom Response Team (CRT).

Dit team kan bij afname van grotere orders en voldoende toekomst perspectief de klantwensen aanpassen in de software. Dit team is nu enkele maanden actief en de geboden oplossingen worden nu zichtbaar en beschikbaar voor gebruikers.

Denk hierbij aan oplossingen als automatische laser acceptatie bij 2D graafmachine, lijnselectie en het gebruik van lightbars bij 2D GPS graafmachine, opslaan van punten bij 2D GPS graafmachines en het aanpassen van de text items in de controlbox.

Kort geleden werden we geconfronteerd met  een klantwens voor het kraken van palen met een graafmachine. De wens was om dit met hoge nauwkeurigheid uit te voeren met een standaard 2D systeem. Probleemstelling hierbij was dat de palenkraker niet gemonteerd wordt aan de snelwissel maar met kettingen wordt gemonteerd aan het bijgeplaatste hijsoog op de stick van de machine.

Voor deze toepassing is de normale 2D graafmachine software niet geschikt. Met de oplossing van het CRT team kunnen we nu een aangepaste software 2D softwareversie installeren op de controlbox. Met deze software is het mogelijk de positie van de baksensor weg te laten en de palenkraker loodrecht in te meten vergelijkbaar met een grijper. Het bijgeplaatste hijsoog wordt aangemerkt in een apart machinebestand als eindpen van de stick. Met deze setting kunnen we de juiste maatvoering garanderen bij het palen kraken en de productie van de machine verhogen.

35539311-1578-41d6-8eb1-a4ef08af9e61

Voor meer informatie bel +31 (0) 4 93 - 68 10 00 of