Steeds meer gebruikers van TCC

TCC

Sinds de introductie van het Trimble Connected Community platform, ofwel TCC, zien wij zeker de laatste 6 maanden een enorme toename van klanten die hier gebruik van maken.

Of het nu is om ontwerpdata te synchroniseren tussen landmeters, machines of bestanden te beheren en synchroniseren met opdrachtgevers, we zien steeds meer tevreden gebruikers. Ook een toename voor support ondersteuning, waarbij zelfs de controlbox in de machine kan worden overgenomen door onze specialisten, helpt om zo snel mogelijk een probleem te verhelpen of een storing te lokaliseren. Functionaliteit die helpt uw efficiëntie te verhogen en onnodig tijdverlies uit te bannen.

Niet voor niets worden sinds twee jaar alle nieuwe installaties standaard voorzien van het GPRS modem om verbinding te kunnen maken met TCC. Veel gebruikers starten met TCC, simpelweg om bestanden naar een machine te kunnen sturen zonder lijfelijk naar het project te hoeven rijden. Dit is al meteen een duidelijke kostenbesparing en tijdwinst. Gelukkig zien we steeds meer gebruikers nieuwe dingen “ontdekken” waarvoor TCC ook een enorme toegevoegde waarde kan hebben voor bijvoorbeeld planning of het doorzetten van een GPS correctie signaal.

We zien nu al projecten waar een TCC koppeling verplicht wordt gesteld door de aannemer of opdrachtgever. Puur om te zorgen dat de dataflow gecontroleerd plaats vindt binnen het project en men de zekerheid heeft, dat alle gebruikers met dezelfde versie bestanden en data aan het werk zijn.

Indien u nog niet volledig op de hoogte bent over deze toepassingen en/of mogelijkheden, informeer bij onze specialisten die u graag voorlichten over de laatste trends op het gebied van data en productiviteit.

Voor meer informatie bel +31 (0) 4 93 - 68 10 00 of