Industrie

Wegenbouw

Bij de wegenbouwprojecten van vandaag moeten aannemers sneller en nauwkeuriger werken en met een strakke budgetbewaking. Voor de aannemer betekent dit geen ongewenste storingen, minimaal materiaalgebruik en niets overnieuw doen.

De Trimble oplossingen voor asfalteren zijn ontwikkeld voor de hevige concurrentie van vandaag. Of u nu een nieuwe weg aanlegt of een bestaande opnieuw asfalteert – met deoplossingen van Trimble bereikt u een beter oppervlak, minder materiaalgebruik en een aanzienlijk hogere productiviteit. Hoe meer u de oplossingen van Trimble gebruikt, des te productiever en winstgevender wordt uw bedrijf.

Trimble levert oplossingen voor de wegenbouw van concept tot en met oplevering; van het eerste ontwerp tot en met de laatste walsgang. Met behulp van Business Center –  Heavy Construction Editie en Trimble 3D techniek creëert u het beste uitgangspunt voor het asfalt, bij nieuwe aanleg of op bestaande asfaltlagen. De best aangelegde weg begint met een onderbaan van hoge kwaliteit, nog voor de asfalteermachine eraan te pas komt. Voor een nieuwe weg begint u met het creëren van een 3D-ontwerp van hoge kwaliteit met behulp van de Business Center – HCE software van Trimble. Vervolgens helpen 3D-nivelleersystemen op uw motorgrader en grondwals u een meer uniform verdicht oppervlak te bereiken dat precies het juiste niveau heeft. Voor het opnieuw asfalteren van een bestaande weg gebruikt u Trimble 3D nivelleertechniek op uw asfaltfrees om golvingen en andere oneffenheden in het bestaande oppervlak uit te vlakken.

Voor meer informatie bel +31 (0) 4 93 - 68 10 00 of