TKD actie

Deze actie is alleen geldig tijdens de TKD 31-5 t/m 30-6

SPS585 combi met T10 tablet

De nieuwste Trimble T10 tablet in combinatie met de SPS585 GPS ontvanger vormt een innovatieve GPS meetset met alle toepassingen voor de toekomst. De gehele set wordt geleverd met 5 jaar garantie op de hardware. De Trimble T10 tablet is voorzien van de nieuwste Trimble Siteworks software. De Trimble T10 tablet beschikt over een processorsnelheid die de mogelijkheid geeft om deze ook als laptop te gebruiken. Het betreft een complete set met alle accessoires. Bijgeleverd wordt; office software Trimble Business Center om meet- en uitzetdata te synchroniseren. De set wordt geleverd met een training die u de gelegenheid geeft om direct met de set aan de slag te gaan.

Investeer in het nieuwste TSC-7 veldboek met inruil van uw TSC-3!

Indien u beschikt over een TSC-3 veldboek met SCS900 software bieden wij u een aantrekkelijke inruilactie. Het TSC-3 veldboek kan worden ingeruild op het nieuwste TSC-7 veldboek. Het TSC-7 veldboek beschikt over een 7-inch scherm en is voorzien van de hoogst mogelijke processor snelheid. Dit geeft unieke prestaties in combinatie met de nieuwe Siteworks software die op het veldboek wordt geïnstalleerd. De set wordt geleverd met een training die u de gelegenheid geeft om direct met de set aan de slag te gaan.

Investeer in de nieuwste T10 tablet met inruil van uw TSC-3!

Indien u beschikt over een TSC-3 veldboek met SCS900 software bieden wij u een aantrekkelijke inruilactie. Het TSC-3 veldboek wordt ingeruild op de nieuwste T10 tablet. De T10 tablet beschikt over een 10 inch scherm en is voorzien van de hoogst mogelijke processor snelheid wat de mogelijkheid biedt om hem ook als laptop te gebruiken. Dit geeft unieke prestaties in combinatie met de nieuwe Siteworks software die op het veldboek wordt geïnstalleerd. De set wordt geleverd met een training die u de gelegenheid geeft om direct met de set aan de slag te gaan.

×
Reacties zijn gesloten.
Voor meer informatie bel +31 (0) 4 93 - 68 10 00 of