SITECH Coronavirus update

We begrijpen dat de gevolgen van het coronavirus (COVID-19) ook voor u en uw collega’s veel onzekerheid brengen. Wij doen ons best om onze service volledig in stand te houden. Wij hebben een aantal maatregelen genomen om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en die van u, als klant, niet in gevaar te brengen.

Onderdeel hiervan is dat wij proberen zoveel mogelijk reparaties bij SITECH uit te voeren. Indien dit niet mogelijk is verzoeken wij u ervoor te zorgen dat onze monteur op locatie voldoende ruimte wordt aangeboden en zo min mogelijk contact hoeft te hebben met overige personen.

Heeft u een bestelling, storing, reparatie, of uit te voeren keuring? Neem dan contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken. Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk hinder ondervindt, maar veiligheid staat voorop!

Onze trainingen bij SITECH of op locaties hebben we voorlopig geannuleerd. Zodra we weer de mogelijkheden hebben zullen wij u via onze website op de hoogte brengen.

Voor SITECH is de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten de hoogste prioriteit. U kunt ervan verzekerd zijn dat wij de adviezen van de overheid en het RIVM nauwlettend volgen om de gevolgen van deze situatie zoveel mogelijk te beheersen.

Wij wensen u en uw collega’s veel sterkte toe de komende tijd. Samenwerking is belangrijk, wij leven met u mee en proberen u zoveel mogelijk te ondersteunen gedurende deze periode.

×
Reacties zijn gesloten.
Voor meer informatie bel +31 (0) 4 93 - 68 10 00 of