Op bezoek bij Wilco Reijerkerk

Binnen de GWW sector ziet SITECH een verdere opmars van het gebruik van GPS Machinebesturing en meet- en uitzetapparatuur. Zowel binnen grote als binnen kleine bedrijven is dit aan de orde, maar niet ieder bedrijf heeft een specialist die zich dagelijks bezighoudt met “de GPS zaken”.
Deze tendens was een belangrijke reden voor Wilco Reijerkerk om in de zomer van 2017 volledig voor zichzelf te beginnen. Nadat hij al een aantal jaren als landmeter actief was binnen een aannemingsbedrijf, heeft hij de stap gezet naar een eigen onderneming. Maar eigenlijk was hij in 2014 al gestart als zelfstandig ondernemer, toen is hij begonnen met het verhuren van GPS-sets voor machinebesturing.

Inmiddels richt Wilco zich op bedrijven die (tijdelijk) het landmeetkundige aspect willen onderbrengen bij een specialist. “Van het standaard meet- en uitzetwerk, tot het uitwerken van complete 3D modellen, ik kan het totale pakket uit handen nemen voor mijn klant. Juist het verhuren van een GPS-set voor de graafmachine hoort daarbij. Het liefst lever ik deze set persoonlijk af en help ik de klant even met opstarten” zegt Wilco.
Wilco is een echte praktijkman, en heeft in het verleden al goede ervaringen opgedaan met SITECH en Trimble meet- en uitzetapparatuur. “Omdat ik goed gesteld wil zijn, heb ik gekozen voor een SPS985 en een 3 seconden toestel type SPS720 met TSC3 veldboek. Hier was ik in het verleden erg tevreden over, dus waarom wisselen als je goed zit? De apparatuur van Trimble is zeer gebruiksvriendelijk. Complexe werken kunnen met deze apparatuur nauwkeurig en eenvoudig uitgevoerd worden“.

Ook in softwareprogramma’s zoals Trimble Business Centre en Autocad is Wilco goed onderlegd. Voor het omzetten van een Autocad tekening naar een 3D machinemodel mogen ze me altijd bellen!” Het mooiste is dan om alle issues in een ontwerp in het voorbereidingsstadium op te lossen. Want dan komt het voordeel van 3D-GPS machinebesturing echt volledig tot zijn recht.”

Wij willen Wilco veel succes wensen met het opstarten van zijn bedrijf en veel werkplezier met de apparatuur van SITECH!

×
Reacties zijn gesloten.
Voor meer informatie bel +31 (0) 4 93 - 68 10 00 of