Control 2019 is uitgebracht!

Het Magazine van SITECH, de Control, is weer uitgebracht.

Deze keer komen er weer diverse onderwerpen aan bod en zijn er verschillende klanten aan het woord.

Lees het magazine hier, inclusief YouTube linkjes met video’s!

Een grip uit een aantal onderwerpen die in deze Control verschijnen zijn:

 • Uitbreiding van de Earthworks familie;
  De Trimble Earthworks familie is het afgelopen jaar flink uitgebreid. Zo is het systeem nu ook verkrijgbaar voor bulldozers en is er een Trimble automaat uitgebracht. Het Earthworks systeem is ook te combineren met een LOADRITE weegsysteem en draaikantelstukken. SITECH heeft met verschillende klanten gesproken om ervaringen met het Earthworkssysteem te delen. Dit is terug te lezen in deze Control.
 • Trimble Business Center 5.0;
  Trimble Business Center is volledig vernieuwd. De nieuwe versie 5.0 bestaat uit verschillende edities/pakketten en heeft een geheel nieuwe opmaak. De pakketten zijn ingedeeld op functionaliteit, van de instapversie tot ‘full option’. Daarnaast heeft Trimble ook een eigen Trimble App waarin een ruim aanbod aan video’s te zien zijn over Business Center 5.0.
 • Nieuw trainingsaanbod bij de SITECH Academy;
  De SITECH Academy heeft  nieuwe trainingen toegevoegd aan het voorgaande trainingsaanbod.
  Zo zijn er nu Earthworks trainingen voor gebruikers en voor beheerders, opstarttrainingen voor Siteworks en Business Center trainingen.
 • De verschillende mogelijkheden van Siteworks;
  Afgelopen jaar is Siteworks ook uitgebreid. Zo is er een nieuwe tablet, de Trimble T7 en zal deze zomer de software en firmware voor Tilt compensatie verkrijgbaar zijn. Ook praten we met Ploegam over de ervaringen met de SPS785 en de TSC7.

×
Reacties zijn gesloten.
Voor meer informatie bel +31 (0) 4 93 - 68 10 00 of