Trimble release v3.70 – SCS900, sneller meten & compatibel met Earthworks

Onze relaties geven ons regelmatig feedback over mogelijke verbeteringen in de software. Dergelijke opmerkingen worden door onze supportafdeling verzameld, en periodiek met Trimble besproken. Dit kunnen ogenschijnlijk kleine opmerkingen zijn, maar deze kunnen het gebruikersgemak wel enorm  beïnvloeden.
Een veelgestelde vraag is om de cursor bij een ingemeten punt direct in het codeveld te laten verschijnen. In de bestaande software is dit nog niet mogelijk, waardoor de landmeter een extra handeling moet verrichten bij iedere meting. Recentelijk heeft Trimble onder andere deze door SITECH aangedragen verbetering verwerkt in een nieuwe software update, versie 3.70. Indien gewenst verschijnt de cursor dus automatisch op het codeveld.
Een andere opmerking gaat over het gebruik van een snelkoppeling tussen de meetstok en GPS-ontvanger. Deze quick release dient aangegeven te worden in de software, zodat de lengte van deze koppeling wordt verrekend in de gemeten hoogte. Het is nu door middel van een icoontje zichtbaar in het menu, zodat deze minder snel vergeten wordt om aan- of uit te zetten.
Daarnaast is softwareversie 3.70 klaar om te exporteren naar Trimble Earthworks, het nieuwe machinebesturingssysteem.

NL Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×
Reacties zijn gesloten.
Voor meer informatie bel +31 (0) 4 93 - 68 10 00 of