SITECH online trainingen & demosessies nu ook op de SITECH App

Onlangs is SITECH gestart met het geven van online trainingen en demosessies, wellicht heeft u al deelgenomen aan één van deze ‘events’. Wij hopen dat u deze als nuttig en prettig heeft ervaren.

Aangezien er om praktische redenen veel vragen zijn gekomen over het terugkijken van events, zijn wij verheugd om te melden dat een gedeelte van de events inmiddels beschikbaar zijn in onze SITECH App.

SITECH APP
Download de app in uw Playstore of App Store, zoek op “SITECH Nederland BV”. U kunt de app gebruiken zodra u beschikt over een wachtwoord en een gebruikersnaam, deze kunt u in de app aanvragen. Activatie hiervan blijft een handmatige handeling voor een SITECH medewerker, reken op een verwerkingstijd van circa 24u met inachtneming van werkdagen.
Events zijn te vinden onder FAQ (links onderaan) –-> Online events.
We zullen de meest bezochte Online events als eerste delen, daarop volgen de andere trainingen en demosessies

Aanmelden voor een training of demosessie
Inschrijven kan via e-mail; info@sitech-nederland.com, vermeld hierin voor welke training of demo u zich wenst in te schrijven, het tijdstip, uw naam en de bedrijfsnaam. Daarnaast mag u ook de gegevens van overige deelnemers binnen uw organisatie doorgeven. Deelnemers ontvangen circa 1 uur voor het event per e-mail een link naar het online event.

 

×
Comments are closed.
Voor meer informatie bel +31 (0) 4 93 - 68 10 00 of