Inruilactie machine modems!

Inruilactie machinemodems!

Een goede verbinding met het internet vanuit uw machines wordt van grotere waarde. Veel machines werken met het SNM940 3G-modem. Bij verschillende providers in Nederland is het echter al begonnen met het uit faseren van het 3G-netwerk in de overgang naar 4 en 5G. Vodafone en KPN zijn netwerken welke binnen 1,5 jaar hun 3G netwerk hebben afgesloten. We zien momenteel al problemen in verschillende regio’s, waar al is begonnen met het stoppen van 3G. De gebruikers die niet beschikken over een 4G-modem, vallen dan terug op een trager 2G-netwerk. Om uw machine zo goed te laten werken via een internet verbinding adviseer wij om uw modem en simkaart zo spoedig mogelijk te updaten.

Hiervoor is nodig:

  • 4G data simkaart
  • SNM941 4G-modem
  • 4G antenne

Als aan al deze 3 factoren is voldaan kunt u optimaal gebruik maken van diensten welke via het internet worden aangeboden en vloeiende data overdracht.

Om u hier in te ondersteunen, kunt u een SNM940-modem upgraden via een inruilactie naar een SNM941-modem met een 4G-antenne. Informeer bij onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden en een advies op maat.

Informeert u ook eens naar onze simkaarten!

Het synchroniseren van data tussen kantoor en machines neemt in deze tijden steeds serieuzere vormen aan. Hierbij is de toegang tot data uitgegroeid tot een steeds essentiëler onderdeel van onze verantwoordelijkheid en dienstverlening. Wij zien met de nieuwste EarthWorks systemen en de mogelijkheden om data te synchroniseren met kantoor de hoeveelheid data, welke over en weer wordt gestuurd, enorm toenemende. Daarnaast biedt een snelle en stabiele dataverbinding voordelen voor het geven van ondersteuning en support. Om deze stabiele dataverbinding te kunnen borgen zijn wij een partnerships aangegaan met T-Mobile in Nederland. Hierbij is jaren de data gegarandeerd en gecontroleerd door SITECH en voorzien op ontwikkelingen.

Het is voor sommige gebruikers vaak niet duidelijk dat een simkaart los staat van een VRS-abonnement.

De simkaart zorgt voor een verbinding naar het internet en via het internet wordt aangeboden zoals een VRS correctie van bijvoorbeeld VRS NOW.

Dat is de reden dat wij vanaf 2020 alle door SITECH weergegeven met een modem al voorzien van een door ons gekozen simkaart. Afhankelijk van uw applicatie kan het zijn dat deze nog moet worden geactiveerd.

In combinatie met de VRS NOW oplossingen van Trimble kunnen wij u hierbij een uiterst betrouwbare oplossing bieden en gezamenlijk streven naar de meest optimale inzet van uw materieel.

Informeer eens naar de mogelijkheden van onze simkaarten met een combinatie met een VRS NOW correctie.

×
Reacties zijn gesloten.
Voor meer informatie bel +31 (0) 4 93 - 68 10 00 of