Actie: SITECH FXL codebibliotheek conform NLCS Standaard

Actie: SITECH FXL codebibliotheek conform NLCS Standaard

Het meten van een punt, dat is vaak het punt niet. De dataverwerking en oplevering van uw data kan veel tijd in beslag nemen, zeker indien er meerdere medewerkers data verzamelen. Daarnaast kan uw opdrachtgever allerlei eisen stellen over de wijze waarop deze gegevens aangeleverd dient te worden.

Veel overheidsinstanties gebruiken de NLCS standaard. In deze standaard zijn de eigenschappen van een punt, lijn, element en dergelijke opgenomen. Bijvoorbeeld in welke kleur, laag van symbool iets dient te worden aangeleverd. Het kan veel tijd nemen om ingemeten punten, lijnen en elementen achteraf aan te passen naar deze NLCS standaard.

Daarom bevelen wij onze relaties aan om te werken met een codebibliotheek. Deze codebibliotheek is een voorafgaande lijst met eigenschappen, die u in het veld aan het gemeten object kunt verbinden. Hierdoor is het toetsenbord op een veldboek ook overbodig, waardoor u uw gegevens sneller kunt verzamelen, maar voornamelijk gestructureerd kunt beheren en verwerken.

Maar hoe maak ik dan een codebibliotheek? Ook dit neemt veel tijd in beslag, en vergt soms jaren om deze helemaal “scherp” te krijgen binnen uw proces.

Daar willen wij u graag bij helpen! Indien u in 2021 besluit om te investeren in een nieuwe GPS meetet met een T7 of TSC7 veldboek, krijgt u een SITECH FXL codebibliotheek conform de NLCS standaard en kosteloos bij! Voorwaarde om deze te kunnen gebruiken is dat u beschikt over softwaremodule Field Data of hoger in Business Center Versie 5.

×
Reacties zijn gesloten.
Voor meer informatie bel +31 (0) 4 93 - 68 10 00 of