products

VisionLink

Het maakt niet uit wat uw behoefte aan operationele data is, VisionLink zal helpen met het verkrijgen van inzicht in deze data, waardoor u uw kosten kunt verlagen en en uw efficiëntie kunt vergroten.

Met de eenvoudig te implementeren Trimble VisionLink software kunt u in een overzicht per uur, dag of week rapporteren en volgen of de productiviteit overeenkomt met uw planning.

Meer informatie

Trimble VisionLink software, alles overzichtelijk binnen één software pakket.

U investeert veel geld in uw materieel. U weet hoe belangrijk productiviteit is. Dit is hoe u uw geld verdient. Om daarbij winstgevend te zijn moet u belangrijke beslissingen nemen.

Maar bent u volledig op de hoogte? Weet u precies hoe efficiënt uw materieel opereert? Hoeveel uur per dag wordt er efficiënt gewerkt en wat is het percentage draaiuren en productie uren? Weet u precies waar uw dumpers of auto’s zich bevinden en de cyclus tijden tussen laden en lossen? Wordt er tijdig onderhoud gepleegd en stilstand voorkomen? Wanneer wordt u ingeseind als er kostbaar materieel wordt gestolen van de bouwplaats?

Het antwoord kan eenvoudig zijn: Trimble VisionLink systemen en software. Met deze eenvoudig te implementeren apparatuur kunt u in een overzicht per uur, dag of week rapporteren en volgen of de productiviteit overeenkomt met uw planning. Meldingen kunnen eenvoudig via mail aan u worden doorgegeven zodra er zich ergens calamiteiten voordoen. U kunt uw trucks volgen wanneer zij een bouwplaats binnen rijden en weer verlaten om het aantal ladingen te kunnen volgen. Via sensor techniek kunt u bijhouden wat de draaiuren zijn van de machine en de productieve uren.

Kortom belangrijke informatie om uw kosten beheersbaar te houden en materieel te kunnen volgen. Via Trimble technologie, draadloze informatie en het internet genereert de VisionLink software de data die u houvast biedt om belangrijke beslissingen te nemen, simpel door u te helpen onnodige projectkosten te reduceren.

Nog verder gaat het programma bij Caterpillar gebruikers. Cat heeft de hardware nodig voor communicatie met VisionLink standaard in zijn machines geinstalleerd. Hierbij komen op hetzelfde platform ook gegevens over brandstofgebruik en andere belangrijke machine informatie binnen in het VisionLink overzicht. Voor de mogelijkheden met Caterpillar machines raden wij u aan om informatie bij uw dealer aan te vragen.

Brochures

Voor meer informatie bel +31 (0) 4 93 - 68 10 00 of