Het nieuwe L3180 weegsysteem biedt:

  • Weegfunctie voor het aanpassen van intelligentie voor ruw terrein, techniek en machinebeweging voor meer nauwkeurigheid, precisie en snelheid.
  • Online synchronisatie weeggegevens
  • 40% betere weegprecisie
  • Verbeterde sensor techniek
  • Verbeterde weergave in de cabine
  • Ingebouwde WiFi en GPS
  • 5,7-inch kleuren touchscreen
  • eTicket verzendt ladingtickets via e-mail
Meer informatie
Slimmer wegen

De L3180 biedt een preciezere weging in een breed scala van omstandigheden, waaronder aanpassing voor ruw terrein, machinetechniek en machinebeweging met behulp van nieuwe weegsensoren. Het systeem beschikt standaard over digitale CAN-bus-sensoren voor grondhellingcompensatie.


Slimmer gegevensbeheer

De L3180 biedt een verbeterde weergave voor de machinist (ton / uur, ton, aantal trucks).
Bij gebruik van de Trimble InsightHQ  “cloud” oplossing kunnen medewerkers vanaf de bouwplaats toegang krijgen tot de weeggegevens van de machine. Deze kunnen worden weergegeven op een desktop of op mobiele devices. Gegevens worden gepresenteerd in dashboard- of grafische indelingen, ingesteld naar wens van de gebruiker.


Slimmere interface

De L3180 is nu voorzien van een 5,7 inch touchscreen, dat twee keer zo groot is als de vorige generatie weegsystemen. Kleurrijke afbeeldingen, een schonere ontwerp en het nieuwe touchscreen zorgen voor een snellere menu-navigatie en interactie voor de machinist. Nieuwe informatie over ladingen, inclusief klant en product voor elke taak, kan door de machinist op de controlbox worden aangepast om zo efficiënt mogelijk te werken.

eTickets oplossing

eTickets vervangt de traditionele printer. Deze verzendt laadinformatie naar elk e-mailadres. Chauffeurs kunnen zo ook de bonnen per e-mail ontvangen en hierdoor kortere laadtijden hebben. E tickets kan zo worden ingesteld zodat u op vooraf geselecteerde tijden alle informatie in een overzichtelijk rapport ontvangt.

Accepteer statistieken, marketing cookies om deze video te bekijken.

 

Geïnteresseerd in dit product?