Machinebesturing

Voorbereiding

Trimble werkt samen met grote machinefabrikanten om het installeren van Grade Control componenten te vergemakkelijken. Momenteel worden Trimble Ready machines compleet met vooraf geïnstalleerde bekabeling en beugels voor gangbare systeemconfiguraties geleverd. Dit vereenvoudigt het installeren van het GCS900 systeem en maakt het overzetten van de componenten van de ene naar de andere machine gemakkelijk.

Is de Trimble ready set niet beschikbaar vanaf de fabriek, dan hebben wij al afspraken met verschillende leveranciers die deze service bieden vanaf de dealer. SITECH heeft daarom op dit moment ook verschillende programma’s om ook de machineleverancier en hun technische dienst bekend te maken en te trainen op gebied van Trimble systemen.

Met een relatief lage investering is uw machine klaar voor onze technische oplossingen. U bent flexibel met huren van de systemen als u ze nodig heeft met tijdelijke of permanente software licenties. Op deze manier kunnen wij gezamenlijk met uw machineleverancier pasklare oplossingen aanbieden, en kunt u de kosten beheersbaar houden.

Our products for Voorbereiding

Voor meer informatie bel +31 (0) 4 93 - 68 10 00 of