Service

Controle van uw GCS-apparatuur

Wij bieden het controleren en certificeren van machines uitgerust met een Trimble machinebesturing en /of GPS-installatie (GCS400, GCS600 en GCS900 installaties) aan.

Tijdens deze controle van uw GCS-apparatuur, die jaarlijks uitgevoerd kan worden, kalibreren wij de machine, lopen wij alle bekabeling, koppelingen en sensoren na en controleren de software van uw apparatuur. Na afloop wordt er een controlecertificaat afgegeven met vermelding van de meetgegevens.

Zeker bij bedrijven met een ISO certificering komt het steeds vaker voor dat men vraagt of een controlerapport kan worden overlegd zoals dat ook gebeurt met meetinstrumenten. Het is echter altijd aan te bevelen om uw kostbare apparatuur periodiek te laten controleren en up to date te houden. Na kalibratie van de machine worden de actuele gegevens van de machine instellingen ook opgeslagen in ons Backup systeem. Met deze jaarlijkse controle kunnen eventuele problemen vroegtijdig gesignaleerd worden, wat onverwachte stilstand helpt voorkomen.

Klik hier voor prijzen van deze controle.

Neem telefonisch contact met ons op (0493 – 68 10 00) om uw controle in te plannen of stuur ons een email.

 

Voor meer informatie bel +31 (0) 4 93 - 68 10 00 of