Trimble 2D Grade Control Systemen voor kleinere projecten
De productiviteit verhogende Grade Control Systemen van Trimble zijn voor verschillende niveaus verkrijgbaar en kunnen voor bijna elke machine of taak worden geconfigureerd. Alle Trimble Grade Control componenten zijn ontworpen voor gebruiksgemak, snel instellen en extreme duurzaamheid, zodat de langste gebruikstijd en levensduur verzekerd zijn. De Connected Machine functionaliteit wordt bij alle 2D Grade Control Systemen van Trimble meegeleverd.

De Connected Machine functionaliteit vermindert extra werk en miscommunicatie, doordat data draadloos tussen de machine en het kantoor wordt uitgewisseld. Indien gecombineerd met VisionLink, de Trimble software voor vloot- en bedrijfsmiddelenbeheer en productiviteitsmanagement, hebt u nog meer controle over uw vloot en bouwlocatie.

More information
More information

Egaliseren

  • Een uitstekende eerste investering voor aannemers die nog niet eerder met bouwtechnologie hebben gewerkt. Eén laser en laserontvanger worden gebruikt om de hoogte en/of kanteling van het blad te meten. Om ook de helling van het blad te meten, voegt u nog een laserontvanger of een hellingsensor toe. Een Trimble CB450 of CB460 control box in de cabine levert hoogte en helling geleiding, zodat u nauwkeuriger en sneller op het gewenste niveau kunt profileren. Trimble 2D Grade Control kan eenvoudig worden uitgebreid naar een 3D Grade Control System.
  • Typen Machines: dozers, motorgraders kilvers en levelers
  • Gebruikelijke toepassingen: percelen voor huizen- en bedrijvenbouw, wegenonderhoud, kassen, bouw van bedrijventerreinen en sportcomplexen.

Egaliseren en fijn profileren

  • 2D Grade Control geeft u de precieze verticale hoogte die u nodig hebt om nauwe toleranties en een glad voltooid oppervlak te bereiken. Voor fijn profileren kunnen twee hoeksensoren en een rotatiesensor worden gebruikt om de dwarshelling van het blad te berekenen. Wanneer u daar een laserontvanger of sonic tracer aan toevoegt, hebt u bovendien de mogelijkheid om de hoogte te meten. Een sonic tracer maakt het volgen van een gespannen koord, of trottoirband en goot mogelijk.
  • Typen machines: dozers en motorgraders
  • Gebruikelijke toepassingen: wegenbouw, sportvelden, dijken, fiets en wandel paden.

Graafmachines

  • Zeer geschikt voor aannemers in het grondverzet die de productiviteit van graafwerk willen verbeteren en kosten besparen. Trimble 2D Grade Control gebruikt hoeksensoren om de verhoudingen tussen de carrosserie, giek, arm en bak te meten. Dit bepaalt waar het snijmes van de bak zich bevindt, en waar die zouden moeten zijn, om de bestuurder naar de gewenste diepte en helling te leiden. Het systeem biedt ook de flexibiliteit om naar een 3D Grade Control Systeem te upgraden.
  • Typen Machines: graafmachines
  • Gebruikelijke toepassingen: woning- en bedrijvenbouw, wegenbouw, dijken, sloten, hellingen, baggeren en waterwegen.
Interested in this product?