Support

Remote support

Remote  support er en yderst gavnlig support service, som vi tilbyder vores kunder. Med remote support går vi online og kan  give dig øjeblikkelig hjælp, medens du arbejder ude i marken.

• Kontrol af indstillinger og nem adgang til at løse problemer ved at kunne se samme skærmbillede som operatøreren
  • Undgå unødvendig kørsel til pladsen eller brug remote support til at afgøre om der skal planlægges et besøg af vores teknikker
  • Forbedrer uddannelsesmuligheder med nye og eksisterende operatører

Klik her for at åbne Remote Support program.

For yderligere information venligst kontakt os på tel: 7025 4414 eller